Reutemeteutrit

De Reutemeteutrit is een carnavaleske rit voor auto's en motoren, die wordt verreden aan de hand van een routebeschrijving met puzzelachtige opdrachten en een bondig reglement.

De rit is ca. 30 kilometer lang en je mag daar (inclusief een pauze) twee uur en 30 minuten over doen. Het is dus absoluut geen race !!

Jaarlijks wordt deze rit verreden op de laatste zondag voor carnaval, het is dus de carnavalsopwarmer bij uitstek !

In 2019 is het alweer de 52e editie !

Alle informatie tref je aan op deze site. Veel voorpret toegewenst.

Inschrijfmogelijkheden

Voorinschrijven kan door middel van het invullen van:

  • Het onderstaande, digitale inschrijfformulier. Als je op deze manier voorinschrijft, betaal je € 15,- op de ritdag aan de inschrijftafel.

    Je inschrijving verschijnt binnen enkele dagen op deze website zodat meteen je startnummer bekend is.

  • Het papieren inschrijfformulier in het Reutemeteutboekje (wordt toegezonden aan deelnemers van het voorgaande jaar en kan afgehaald worden bij o.a.  Party Planet en De Kentering). Tot en met UITERLIJK vrijdag 22 februari 2019 kun je ingevulde inschrijfformulieren inleveren bij Party Planet,  Dorpsstraat 117 in Rosmalen. Als je op deze manier voorinschrijft, betaal je ook  € 15,- op de ritdag aan de inschrijftafel. Er hoeft dus NIET bij Party Planet betaald te worden.

Voor € 15,- kun je dus al met auto of motor deelnemen aan de Reutemeteutrit.

Op zondag 24 februari 2019 kun je ook nog inschrijven in de feestzaal van Café D'n Beer van 11.30 uur tot 13.15 uur, mits het maximale aantal van 111 auto’s nog niet is bereikt! Ook dan kost deelname € 15,-.

Vanwege de nieuwe privacyregels heeft het bestuur van A.C. Quo Vadis een privacyverklaring samengesteld. Deze is op een later moment te vinden op deze website. Indien bezwaren graag schriftelijk melden bij de organisatie.

Inschrijfformulier Reutemeteutrit 24 februari 2019

(voor één motor of auto met maximaal 4 inzittenden)

Bestuurder
Navigator
Auto / Motor
Deelname als damesequipe?
Deelname met een team (drie auto's / motoren) ?
Uitsluitend voor meer teams met één naam
A.C. Quo Vadis, haar bestuursleden en officials zijn tegenover de deelnemers (bestuurders, navigators en passagiers) aan de Reutemeteutrit niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, die met betrekking tot deelname aan de rit mocht ontstaan.
Checkbox *
Vink af voor akkoord (en voor betaling van € 15,- aan de inschrijftafel op de ritdag).


© Reutemeteutrit